Wednesday, May 2, 2012

Bolehkah Parut Kekal Hilang Dengan ESP

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Saya menerima banyak pertanyaan tentang "Adakah ESP dapat membantu menghilangkan parut kekal" Maksud parut kekal ini adalah parut akibat kudis buta pada zaman dahulu kala atau mungkin parut akibat kemalangan pada masa lampau!

Terlebih dahulu kita lihat sebab parut sukar di'nyahkan' dari kulit, sebabnya adalah kerana sel-sel kulit yang lama, rosak atau mungkin telah mati tidak dapat atau lambat diganti dengan sel-sel kulit yang baru dan bagus akibat kekurangan protein.

Semakin lama parut wujud, semakin sukar ia dihilangkan. Walaubagaimanapun tak salah untuk mencuba sebab fungsi ESP bukan setakat untuk menghilangkan parut tetapi ia juga berperanan memperbaiki sel-sel dalam tubuh secara keseluruhan bagi membolehkan badan kita dapat menyerap dengan baik segala vitamin dan mineral yang masuk dalam mulut kita samada melalui pemakanan atau suplemen. Kesannya bukan setakat untuk hilangkan parut, tetapi untuk menjadikan kulit dan rambut menjadi lebih sihat. Malah kesan dari penyerapan vitamin dan mineral yang baik mampu menjadikan kita lebih cergas dan bertenaga dalam melaksanakan tugas harian.

Mahu tahu lebih lanjut, hubungi saya di talian 012-6816979 atau email di noorazrinnapalil@yahoo.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...