Wednesday, October 12, 2011

Vitamin Untuk Semua...

Mungkin ada pembaca blog saya yang ingin mencuba vitamin tapi tak biasa untuk menelan dalam bentuk pil atau kapsul, saya ingin mencadangkan anda mengambil Meal Shakes.
Meal Shakes ini umpama multivitamin berasaskan kepada kandungannya yang terdiri 19 vitamin dan mineral, kaya dengan kalsium dan protein. Ia juga mengandungi 240 kalori dalam setiap sajian yang disarankan apabila dicampur dengan susu rendah lemak. Ia juga merupakan makanan segera yang rendah lemak, rendah-glycemic maknanya ia buatkan kita tidak mudah lapar, beri tenaga secara berterusan selain mengandungi fiber. 
Pada saya rasanya enak sebab rasa vanila. Boleh campur dengan susu atau apa sahaja minuman kegemaran kita kecuali teh dan kopi ye! Bancuh dengan air sejuk atau suam. Elakkan dari menggunakan air panas sebab ia akan menyebabkan kandungan protein di dalammya mati.

Sesuai untuk kanak-kanak yang berusia satu setengah tahun hingga dewasa. Cuma sukatanya adalah berbeza di antara kanak-kanak dan orang dewasa. Sesuai juga di ambil untuk kanak-kanak atau ibu yang masih menyusukan bayi yang menghadapi masalah eszema.

Sila hubungi saya di talian 012-6816979 atau email di noorazrinnapalil@yahoo.com.my untuk maklumat  lanjut
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...