Monday, October 24, 2011

Promo Eu- Four Pack Bermula Hari ini.

Set Eu Four Pack ini terdiri daripada :-
  • Vitamin B
  • Vitamin C
  • Vitalea/multivitamin
  • Kalsium/Ostematrix
Mahu maklumat lanjut boleh emailkan di noorazrinnapalil@yahoo.com.my. Walaubagaimanapun promosi ini hanya sah dari 24 Oktober hingga 30 Oktober sahaja.

Mungkin ada yang tertanya-tanya, bagaimana tercetusnya idea untuk jadikan vitamin ini dalam 1 set yang diberi nama Eu- Four Pack ? Kat bawah jawapannya.

Memberi pilihan kepada ibu yang menyusukan bayi selain alfalfa
Menurut kajian yang dijalankan oleh N mendapati, tidak semua ibu yang menyusukan bayi sesuai mengambilnya, kerana terdapat sebahagian bayi yang cirit birit selepas ibu mereka mengambil alfalfa. Berikut adalah kesimpulan hasil kajian beliau.
"Mengapa alfalfa dikatakan milk booster sebenarnya?Ini kerana alfalfa mengandungi sumber protien dan kalsium serta galian lain yang diperlukan oleh tubuh si ibu untuk menghasilkan susuibu. Namun kandungan protien dan kalsium yang terdapat di dalam alfalfa adalah pada takat minima sedangkan ibu yang menyusu memerlukan protien dan kalsium yang lebih memandangkan ia diperlukan oleh tubuh ibu sendiri untuk membina darah dan memastikan ketumpatan tulang disamping keperluan penghasilan susuibu demi perkembangan dan pembesaran anak yang dikandung ataupun disusukan.Namun tidak dinafikan, pengambilan Alfalfa adalah tidak digalakkan untuk diteruskan oleh ibu menyusu sekiranya ia memberi mudarat pada bayi terutama apabila mendapati bayi cirit birit serta ibu mempunyai masalah tidak lawas membuang air besar. Maka option lain bagi ibu yang tidak mengambil alfalfa adalah pengambilan kalsium yang mencukupi disamping pemakanan  harian diet yang kaya dengan protien."

 

Menjadikan vitamin ini fleksibel
Bermakna sesuai untuk semua orang dewasa, contohnya untuk suami isteri, ibu bapa atau sebagai hadiah kepada kenalan rapat anda.Anda berminat hubungi saya di talian 012-6816979 atau email saja di noorazrinnapalil@yahoo.com.my untuk maklumat lanjut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...