Monday, September 5, 2011

Killer Produk Dari Shaklee ?

Masih berhari raya? Ah! silakan ! Sebab sudah menjadi budaya masyarakat kita Aidilfitri disambut selama sebulan. Budaya yang baik seharusnya dikekalkan apatah lagi budaya saling berkunjung, berkenalan dan bermaaf-maafan. Walaubagaimanapun jangan dilupa aspek kesihatan dan keselamatan diri dalam berhari raya ini. Begitu juga, berhari raya bukan bererti melupakan pemakanan vitamin bagi mereka yang percaya akan kebaikan dan manfaatnya dalam masa panjang.

Mungkin ada yang baru berjinak-jinak dengan vitamin dan ingin mencuba multivitamin, apa kata anda mencuba Vita-lea iatu killer produk dari Shaklee. Apa itu Vita-lea ? Ia adalah satu gabungan multivitamin dan multimineral. Sejarah Vita-lea bermula dengan nama Vitalized Mineral yang dicipta oleh Dr. Shaklee pada tahun 1915 dan menjadikan ia produk Shaklee yang paling popular sehingga kini. Mungkin sebab nak menyebut Vitalized Mineral adalah panjang, maka nama Vita-lea adalah mudah dan ringkas untuk disebut!
Vitalized Minerals

Keistimewaan Vita-lea dari segi saintifik
  • Disokong oleh 7 kajian klinikal yang dilakukan ke atas manusia, bukan haiwan
  • Lebih daripada 340 ujian kualiti dilakukan setiap kali vitalea dihasilkan
  • Vita-lea mempunyai Sistem Penyerapan Bioaktif iaitu untuk membantu pembebasan segera di dalam perut untuk memastikan penyerapan asid folik kritikal berlaku.
Fungsi Penting Vita-lea kepada kita
Paling penting Vita-lea ini berfungsi sebagai insurans bagi menampung kepada apa-apa pemakanan yang kurang dalam diet kita, kerana ia mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral yang dikatakan bersamaan dengan 40 jenis makanan yang perlu kita ambil dalam sehari. 

Pengambilan Vita-lea setiap hari boleh :
  • Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
  • Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata
  • Mebingkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi
  • Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas
  • Membantu meningkatkan kegegaran otak
  • Penting bagi proses pertumbuhan dan keupayaan reproduktif
Keistimewaan Dari Sudut Nutrisi
  • Salah satu keistimewaanya adalah mengandungi  9% iron (zat besi) bagi setiap dua biji Vita-lea. Kita amat perlukan iron untuk mendapatkan darah yang sihat. kekurangannya akan menyebabkan wajah pucat, tercungah-cungah, keletihan dan kelesuan ynag luar biasa, pergerakan yang perlahan, anemia, masalah sembelit, tidak bermaya, kuku pecah atau retak.

Anda nak tahu September Special Offer ? berminat nak tahu lebih lanjut tentang vitamin ? Sila hubungi saya ditalian 012-6816979 atau email di noorazrinnapalil@yahoo.com.my untuk mendapatkan kauntasi percuma dan vitamin anda.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...