Friday, April 22, 2011

Ella Pun Makan Vitamin Tau!

Ella atau lebih dikenali sebagai Ratu Rock Malaysia sejak dari saya kecil lagi gelaran tu diberi kepadanya. Entah berapa kali gelaran tu cuba 'dirampas' oleh penyanyi wanita yang silih berganti. Tapi Ella masih kekal pada 'class' nya yang tersendiri. Surat khabar Utusan pagi ini bertarikh 22 April 2011 telah mencungkil rahsia awet muda Ella walau umur telah hampir mencecah 45 tahun. Menurutnya "Berfikiran positif dan senaman merupakan jamu yang saya amalkan untuk terus kelihatan muda" Ella juga mengakui mengambil vitamin tertentu untuk menjaga kesihatannya. Menurutnya "Apabila sudah sampai peringkat umur tertentu macam Ella sekarang, perlu dan penting pengambilan supplement agar tubuh kita kekal sihat dan tidak bermaya"
photo by runwitme.blogspot.com

Mungkin anda mahu mencuba Vitalea sebagai permulaan untuk kekal cergas sepanjang hari ? Hubungi saya pada talian 012-6816979 untuk keterangan lanjut. 

Multivitamin & Multimineral

Multi yang Hebat
Makanan tambahan yang seimbang dan paling komprehensif di dalam sains Shaklee yang mampu dimiliki.  Vita-Lea diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.
Mengandungi lebih nutrien, tenaga dan perlindunganPakar kesihatan mencadangkan semua orang dewasa mengambil makanan tambahan harian bagi menyokong kesihatan secara menyeluruh.  Walau bagaimanapun, pengambilan makanan tambahan biasa menyebabkan tubuh mendapat nutrisi yang tidak seimbang. Vita-Lea adalah formulasi premium yang disokong oleh tujuh kajian klinikal serta turut menggabungkan ramuan-ramuan terbaik dan kualiti yang luar biasa.
Penggunaan harian, Vita Lea boleh:
  • Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh*
  • Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata*
  • Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi*
  • Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas*
Perbezaan Shaklee
Kemajuan Saintifik
  • Disokong oleh tujuh kajian klinikal
Mengandungi Sistem Penyerapan Bioaktif
  • Teknologi salutan mikro membantu dalam pembebasan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel-sel baru. 
Kualiti yang luar biasa
  • Lebih daripada 340 ujian kualiti dilakukan setiap kali Vita-Lea dihasilkan
Vitamin D - Menyokong penyerapan kalsium untuk tulang dan gigi yang sihat*
Beta Karotena - Meningkatkan kesihatan mata, kulit dan sistem imunisasi*
Vitamin E - Menyokong kesihatan sekular dan meningkatkan kesihatan hati, usus dan fungsi imunisasi*
Kalsium - Menyokong kekuatan tulang, pengaliran urat saraf dan otot-otot*
Boron - Membantu dalam metabolisma Vitamin D dan mineral yang terbabit dalam perkembangan tulang*
Magnasium - Menyokong kekuatan tulang, fungsi otot dan membantu dalam mengekalkan tekanan darah normal dan denyutan jantung*
Biotin - Membantu badan menghasilkan tenaga dari protein dan lemak*
Lain-lain - Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, warna dan bahan pengawet*Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...