Wednesday, January 19, 2011

Testimoni Seorang Model

Anda pernah dengar nama atau baca blog Hanis Zalaikha ? Tak kenal? Nama beliau berada melebihi nama Siti Nurhaliza dalam carian 'google' pada tahun 2010.
Di mana tumpahnya kuah jika tidak di nasi kan? Begitu juga Hanis Zalaikha, jika dulu ibunya seorang model sekarang giliran Hanis menjadi model. Siapa ibunya? Tentulah Puan Nani Rostam. Seorang ibu yang mempunyai 7 orang cahaya mata, yang sentiasa sibuk dengan bisness kek dan menguruskan rumahtangga. 
http://nanirostam.blogspot.com/
'Jalan-jalan' di blognya membawa saya kepada penemuan berikut:-
"Untuk merawat dan mengelakkan jerawat, rajin-rajinlah mengambil supplement atau vitamin terutama zinc dan alfafa. Jenama Shaklee adalah antara yang terbaik."


Model 80-an : http://nanirostam.blogspot.com/2011/01/rambut-saya-macam-rambut-rihanna.html
"Saya bersyukur kerana mempunyai kulit yang mudah halus dan mudah dijaga. Tetapi untuk menjadi cantik perlu ada kerajinan. Saya mengamalkan makan vitamin, minyak ikan dan kolagen. Vitamin daripada brand shaklee, minyak ikan dari...."


Model 80-an : http://nanirostam.blogspot.com/2010/01/cantik-selepas-beranak.html
"Selain itu dapatkan food supplement yang terbaik seperti produk shakli yang terdiri daripada vitamin e, zinc, vitamin c, b kompleks, multivitamin, susu protein dan alfafa yang baik untuk penyembuhan dan membina sel baru"


Nape? Tak percaya? Mari kita intai dapur Puan Nani ni, kot-kot jumpa bukti beliau pengguna  Shaklee. Jom!

-


-

-

-

-

-

-


Aha! Dah jumpa. Nak tengok?


-


-

-
http://nanirostam.blogspot.com/2010/11/maid-oh-maid.html
Gambar di ambil dari blog Puan Nani

Lagi?

Gambar di ambil dari blog Puan Nani
Anda bagaimana? Masih teragak-agak untuk mencuba Shaklee? Hubungi saya untuk pertanyaan 012-6816979.



Anda ingin mencuba trialpack shaklee? Apa tunggu lagi, hanya RM80.00 untuk kegunaan sebulan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...